2021-10-25 12:02:39

POZIV KANDIDATIMA

Poziv kandidatima za testiranje za radno mjesto učitelja /ice matematike i učitelja / ice likovne kulture u natječajnom postupku od 08. listopada 2021.g. 

Testiranje kandidata koji su podnijeli potpune i pravodobne prijave održat će se 28. listopada 2021.g.

Poziv kandidatima koji ispunjavaju uvjete natječaja nalazi se u prilogu obavijesti.

Ravnateljica

Jana Markulin, dipl.uč.

 

Testriranja kandidata nije održano jer kandidati koji ispunjavaju uvjete natječaja nisu pristupili testiranju, pa se smatra da su odustali od prijave na natječaj.

Uz prethodno pribavljenu suglasnost Školskog odbora sklopljeni su ugovori o radu s nestručnim osobama, na određeno vrijeme, najdulje do 5 mjeseci od dana sklapanja ugovora o radu sukladno odredbama ZOOSŠ.

  1. Za učitelja / ice fizike , na određeno, nepuno radno vrijeme 16 sati ukupnog tjednog -M. P. , mag. povijesti.

 

  1. Za učitelja / ice matematike, na određeno, nepuno radno vrijeme 18 sati ukupnog tjednog - M.P. , mag. povijesti.

 

  1. Za učitelja / ice likovne kulture , na određeno, nepuno radno vrijeme 17 sati ukupnog tjednog zaduženja M.D. , mag. povijesti.

 

  1. Za učitelja / ice njemačkog jezika , na određeno, do povratka radnice s bolovanja, ali ne dulje od 5 mjeseci od dana sklapanja ugovora o radu, na nepuno radno vrijeme 20 sati ukupnog tjednog zaduženja -K.S.P, dipl.uč.

 

  1. Za učitelja / ice informatike , na određeno, nepuno radno vrijeme 8 sati ukupnog tjednog zaduženja - I.Ž. ,prvostupnik hrvatskog jezika i književnosti.

 


Osnovna škola "Vladimir Nazor" Topusko