2012-10-16 09:42:19

Lino višebojac

U četvrtak, 18.listopada 2012., u 12:00 u dvorani Hotela učenici i učenice OŠ Vladimira Nazora (jedne od 24 škole koje sudjeluju u natjecanju  LINO VIŠEBOJAC) natjecat će se u raznim sportskim disciplinama.

Ukoliko ostvare dovoljan broj bodova, dvoje najboljih ostvarit će plasman u druge krugove natjecanja koje pobjednike vodi do ostvarenja snova – upoznavanja slavnih svjetskih sportaša ili posjećivanja važnih sportskih zbivanja ili mjesta u bilo kojem dijelu svijeta.

Očekuje se dolazak slavnih sportskih zvijezda, Lina i drugih sponzora natjecanja. Škola domaćin predstavit će se kratkim programom, a navijači će nastojati zaslužiti simpatije strogog žirija jer i najbolje navijačke skupine osvajaju vrijedne nagrade.

Događaj medijski prate Sportske novosti, a sve vas pozivamo da nam se pridružite i navijanjem potaknete natjecatelje na ostvarenje najboljih rezultata!

 

DOPUNA

Našu školu na višoj razini natjecanja predstavljat će od učenica Laura Pušić (5.r), a od učenika Danijel Lukić (7.r). Čestitamo pobjednicima natjecanja! Pogledajte i galeriju fotografija.


Osnovna škola "Vladimir Nazor" Topusko